Monday, February 21, 2011

good boy!

bile bos xde, rase cepat je mase tu berlalu. bile bos ade? asik² tgk jam, haha. korang camtu x? ke i je camtu? hehe. jom layan aqeef match alphabet. mlm td mase layan mentor yg ntah ape² sempat la rakam xtvt aqeef.
 
peringatan : sila adjust volume tahap paling mininum. takut korang pitam dgr suara merdu i, miahahaha. tambah pulak suara sumbang peserta² ujibakat mentor yang mencapap (read as : mencari publisiti) depan tv tu. pitam lg skali!

video

sila abaikan suara sumbang dan keadaan sekeliling, hehe. eh ade ke yg nak tgk?

maybe anak² korang yg sebaya anak saya dah boleh buat lebih dari ini. walaupun aqeef belum petah bercakap tp sbg ibu, saya bangga dgn progress yang ditunjukkan. muka aqeef agak blur di akhir video coz dia xde mood lepas merajuk ngan saya. biase la,saya suke sgt sakat dia. budak tu tgh diam, saya geget² manja kat tgn dia la, cubit² manja, rasa mcm nak lempang pun ado,hahaha..geram sgt sama budak tomei tu..patut cium la kan? kau ado geram kat anak wat gitu? ekekeke..

2 comments:

Ila said...

good aqeef...tak pernah kasi faiz wat benda ni..nanti leh lah try...alah,setiap budakkan lain pencapaiannya...

Diana Din said...

pehal maknya yg asik yeayyy... hehe...
ammar punya benda nih ntah mana hilangnya, x cukup korum dah aku tengok... haha

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize