Monday, January 3, 2011

yeay! rezeki thn baru!

haritu saya ade teka teka-teki mamalyna kat blog beliau. ramai gak yg teka dgn betul. hari ni beliau dah kata nak pilih pemenang berdasarkan random.org. x sangka walaupun saya calon 1st teka betul terpilih dr mr. random tu. sbb rasenye susah skit name 1st nak dpt,haha. congrate juga buat pn ayu aka sidratul muntaha. pemenang di entry ini


btw, tq to mamalyna n mr. random.
dpt tambah koleksi FM..huhu..

sebelum ni ada gak jawab teka-teki nad aka mama zaqwan.
x sangka juga peneka ke-2 terpantas. saya kategori mak² katenye..hehe. may be yg 1st tu bujang lg kot,ekeke.. tq nad! dah dpt dah hadiah tu, x sempat nak upload.


 hadiahnye ialah brooch.
 


nota ummiaqeef : seronotnya..... 

5 comments:

eima said...

tahniah ...

Ummi Eisya said...

bestnye dapat hadiah..

Sidratul Muntaha said...

congrats..
ekeke..
rejeki thun baru..
lalalallal
huhu..
tq mention nama I jugak..
tersipu - siput dah nih
ekekkeke...

wan sujaihah said...

tahniah kak...isk nae la pc saya tak nampak gambar hadiah akak....aper2 pun..compom cantik :)

MrS. F!zA said...

tahniah kak!! akk mmg selalu jgk kan luck?
kita ni msk GA msti tk pnh luck..haha

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize