Tuesday, January 4, 2011

yeay! alhamdulillah..luck utk hari ni..

hari ni saya antara saya ada luck kat blog cik jue. actually,saya jawab teka-teki cik jue dgn betul dan ramai juga blogger lain teka dgn betul tp bkn yg terpantas la,hehe. disebabkan ramai yg teka betul, cik jue kate nak buat lucky draw dan mencari 4 blogger yg bertuah. so,saya salah sorg drpd 4 org yg dapat. alhamdulillah..


tq cik jue...dan tahniah buat pemenang yg lain...ni yg buat semangat nak mengontest ni,ekekeke..tq buat mamalyna yg tlg bagitau,hehe. hari ni bz skit la.. x sempat nak berblogging. ;P

4 comments:

eima said...

tahniah... asek menang je ek ,,,, murah tul rezeki ...alhamdulillah

ummiaqeef said...

@eima

hehe..rejeki... ;P

Shinnaz Ahmad Rasid said...

hari ni kan mmg jem teruk gila. takka semua jalan masuk/keluar Putrajaya jem? gilos! alang-alang nak lambat kan..aku lambat terus sampai 8.30am. bestnya!

ummiaqeef said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

alah shin,kau salah komen entry la..komen kat atas entry..ekekekeke

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize