Friday, January 7, 2011

rezeki makanan pulak hari ni...yeay!

petang uolls,

baru nak buat entry, pg td agak kebizian ye. skarang ni bos dah chow kit road ke nilai spring, ade bengkel kat sane. maklum, last day hari ni mmg mcm² nak kene settle. ni baru bole bernafas skit. huh! nak citer hari ni dapat rezeki lagi. tapi rezeki makanan. pg td shinnaz bg nasi lomak. haih!  baru nak diet,ekekeke. tp x sempat makan.. : (

 ~ pic cilok dr blog eza ~

then lunch time td ada kawan baik hati nak belanja lagi. huhu. semoga dimurahkan rezeki kalian. x mau citer pasal nak kuar parking, buat sakit hati! almost 30min gak nak kuar parking ye. perut dah berkeroncong lagu asli. seb baik ada teman lain yg dah sampai SR tlg orderkan dulu. kat alamanda nak cari parking pun 1 hal. x suke la, full sesaje. cube la buat mall lain pulak kat putrajaya ni, hehe. sebelum tu teman eza soping dulu,huhu. saya minta teman orderkan menu ni :
~ chicken cordon bleu ~

licin ok saya makan. tinggal bawang saje, hehe. rugi la tinggal² lg pulak org belanja, ekekeke. order ice blended green tea juga, yeay! akhirnya dpt jugak green tea. x best la xleh snap gambar coz hp saya x baik lg,uwaaa!! pas makan borak² tgk jam dah kul 2ptg. jalan² lenggang² kangkung bayar parking dan pulang ke pangkal jalan. alhamdullillah kenyang.....

nota ummiaqeef : ada dpt hadiah GA lynn fantaghiro tp x sempat wat entry. thanks lynn, dah dpt kelmarin lagi.


4 comments:

eima said...

wahhh...
pegi jalan kaki la dear...aku pegi jalan kaki ...hari2 kadang tu pi alamanda...time member opis aku gila nk memasak kat laki die..hahaha ...

ummiaqeef said...

@eima

mak ai nak jalan kaki jauh ar.. kalau duk parcel E bole la..ko keje mane? giler ar g hari2..haha

Shinnaz Ahmad Rasid said...

fuhhh! panjang karangagn awak! saya kasik 97%!!! Yay!! hehe. Aku dok rumah je weekend...nak g mandi..tak dapat..huwaa...;(

ummiaqeef said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

oit! ni kesalahan kedua ko. komen entry belah atas ye..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize