Friday, January 21, 2011

jalan² cari makan dan hadiah newborn

lunch td mcm biase la, geng² opis ke mane lg? alamanda je mall kat putrajaya ni, harus la ke sane je. hehe.. niat utama nak makan dan cari hadiah newborn baby my friend.. 2nd baby ni girl. dah sepasang, yg sulong boy, nak masuk 3thn dah.. my friend buat majlis cukur jambul baby dia ahad ni.

harini makan kat RASA je. cepat dan senang. hehe. sedap gak layan kat nasi kandar mamak tu. lepas makan² gi cari hadiah baby pulak. teman makyong² kat opis 2 org ni cari baju baby diorg skali. tp siyes! rambang mata tgk baju baby! sume cantik.. skirt..gown...dulu x merasa nak beli coz dpt aqeef, ekekekeke..

dah dpt brg yg berkenan terus bayar and gerak balik. credit to me again coz berjaya menahan nafsu membeli mengikut kehendak! huhu..

~hadiah newborn~

nota ummiaqeef : petang jumaat je mesti bizi, haih!

No comments:

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize