Friday, January 28, 2011

dinner semalam dan b'fast pagi ni dgn crabstick popia mamalyna

morning uolls..

tajuk je dah menjelaskan kesemuanya. haha. tp nak gak buat karangan seperenggan dua. ekeke. semalam sampai rumah lambat, penat la. x larat nak masak. saya goreng crabstick popia mamalyna je buat dinner. suami main badminton, dia kata x mau dinner. saya makan berdua ngan aqeef. disebabkan semalam dah alang² gatal sbb allergic, saya gagahkan jua makan crabstick popia ni. x tahu ade effect ke x.

 yg ni dinner punye. huduh skit tp rasanye mabeles! hehe


 budak ni sedang menggigit popia itu


  b'fast for today. ada 8 tp dah kena kebas lg 3, haha

thank you mamalyna! kawan opis ni makan share dgn saya, sekejap je dah habis. bole repeat order next time, hehe.. saya suke makan cicah dgn sos, sodap! hari ni xde rasa gatal pulak, hehe.

8 comments:

~izan~ said...

sedap...nmpknya menu bekpes kita sama hehehe...

Ila said...

mcm sedap r...nk try order r...

Ada Dalina said...

cam menarikss jer...inti apa dlm tu bett?

::Mamalyna:: said...

rozi, tq sudi order n sudi wat entry.. pinjam gambo yer..hehhe

ummiaqeef said...

@~izan~

hehe..mudah dan ringkas kan.

ummiaqeef said...

@Ila

sedap..order lah..

ummiaqeef said...

@Ada Dalina

crabstick la..isi ketam tu..

ummiaqeef said...

@::Mamalyna::

ur welcome..bole, xde hal..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize