Monday, December 13, 2010

review xtvt last week

*entry warming up*

dah seminggu berlalu baru nak story. sunday last week bukan smlm saya n family ke aquaria. hajat di hati nak pegi MAHA last day tp bile lalu situ ramainye umat sampai x sanggup nak tempuh. jem mase kat highway lg, sampai saya dan aqeef terlelap. sedar² dan nak sampai, best kan duduk sebelah driver. hehe.

tiket masuk bagi adult = RM35. kalau child = RM25 tp aqeef x kena bayar.
layan gambar je la..

 entrance - sebelah kaunter tiket


 aqeef takut ikan besar..

 
 
yeah..saya berada dlm air,hehe

 
abaikan muka saya yg gemuk-comot-dan-tudung-herot-berot tu


 bukan setakat hidupan laut je,serangga pun ado..
byk lg serangga dan haiwan lain tp malas nak upload.


 me-and-aqeef-look-blue

 aqeef x nak bergambar, nyampah!


 me-and-aqeef again


 us again-and-again


terowong ke aquaria-klcc



selamat hari isnin uolls!

yang benar,
acik roxy yg mengantuk

6 comments:

MRS. K said...

tak jadi pegi sini.
kami pi zoo jer sbb cuaca redup hari tu.

eh, my fren cakap kalau bawak pas keje gomen tu, dpt diskaun tau. RM28 jer..

Nad @ MamaZakwan said...

ye ar...aqeef dh taknak bergambo..! :)

eT said...

lama x p aqua...huhu
best tgk ikan pelik2 kan...

MEH JOIN TEKA TEKI ME WAT..:)

ummiaqeef said...

@MRS. K

oo ye ke..x tau la pulak..rugi x bawak pas keje..hehe

ummiaqeef said...

@Nad @ MamaZakwan

itu la,bengang je tau..

ummiaqeef said...

@eT

sesekali bawak anak mengenal haiwan best juge,mak tumpang gembira..haha

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize