Saturday, December 25, 2010

korang suke tukar2 handbag or setia pd yg 1?

OMG! smlm saya tidak dpt mengawal perasaan bile nampak sling bag tu. padahal baru2 ni ade beli sling bag. saya ni bukan org yg suke tukar2 handbag. sbb suke pakai 1 handbag feberet je. tp smlm bile nampak slingbag tu jatuh cinta pulak.sekarang dah ade 2 sling bag. tp suke lg yg baru beli smlm. saya mau beli sling bag elle saya? pm me..hehe

 
ia sgt cute di mata saya..i like!

pada saya lain org lain taste dia kan. smlm tgk2 handbag mmg byk pilihan tp takut kalau beli x pakai. coz handbag feberet saya tu 1 je yg saya bawa ke opis. kalau jalan2 skarang suka pakai sling bag je,senang. kalau jalan lame or jauh skit pakai backpack utk isi brg2 aqeef. so,bile nampak sling bag baru terus x suke dah yg elle tu,apakah? saya mmg x suke simpan byk2 beg. yg ada pun x terpakai. hanbag mase hantaran kawin dulu dan hanbag yg suami hadiahkan mase besday saya couple2 dulu tu pun x gune sgt. bile saya rase nak pakai je saya akan pakai. suami slalu bebel kalau saya beli handbag baru coz yg lain x pakai dah. lg2 beg yg dia bg..hahaha..

 almost kaler cekelet kan? kebetulan..haha

nota ummiaqeef : pstt,suami x tau lg akan kehadiran 2nd sling bag ni..matila kalau dia tau ni.. ;P


2 comments:

mama_auni said...

haHa..simpan je la..kot2 nti keinginan ko bertukar...

ummiaqeef said...

@mama_auni

ada tambahan lg hari ni..ekekeke..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize