Monday, December 27, 2010

reward dr insan tersayang..

esok bos dah ade kat opis setelah seminggu bercuti. hari ni supposed ada kat opis tp last minit kena attend meeting kat penang. so,esok (selasa) baru ada. bila bos ada susah skit nak bersosial,haha. byk hari bos tinggal opis gerenti esok mcm2 dia mintak. siang td x update blog sbb xde mood. cume BW je kat blog kengkawan.

saya dah jangkit dr aqeef kena selsema dan batuk. abah aqeef hampir jangkit juga tu. suara aqeef dah jd mat rock, suara saya pulak lemak2 merdu gitu,ahaks!~

lunch hari ni eza ajak pegi alamanda,nak cari hadiah newborn baby katenye. bile dah beli tu dia ajak tgk2 handbag. saya mmg ade niat nak tgk2 coz suami ada bg greenlite nak belanja, kebetulan ade rezeki lbh ujung thn ni. Alhamdulillah.. besday saya bln 10 haritu dpt bunga je. anniversary awal bulan baru ni pun xdpt ape2. so consider hadiah besday + anniversary la kekdahnye. hihi. lain la ade org tu dpt mcm2,si puteh gebu la, jam bling2 la, BB la..etc.. hehe..


~thanks hubby darlink~

tp kan ade 2 org tu kedengki kat saya. baru la saya nak soping lbh skit (ehsan suami), diorg dah kate2 kat saya mcm2..mencik tau! jelez lah tu? hahaha.. ala geng,korang kan slalu soping2 giler2.. bg la kat kawan ko sorg ni merase. jarang2 dpt peluang ni.. pasni non ado lah. bajet thn ni dah abis. thanks to suami.. thanks to eza juga coz sudi belanja kitorg mcD..Alhamdulillah..

 
dinner mlm ni, mee maggie-cpt-dimasak-sedap-dimakan.
'hotdog terlampau' yg x berapa kena ngan tekak bile campur sama maggie kari berapi!
sesekali layan maggie sdap juga kan? 

nota ummiaqeef : kadang2 bile someone special bg something, kite hargai sgt! walaupun cuma bg spender 6 helai rm10..

9 comments:

MRS. K said...

1. 6 lai 10 hinggit? tu mesti lelong kat pasa malam.. hikhik...scarlet 3 lai 10 hinggit kan?

2. si putih gebu? macam penah ku dengar nama itew..

3. besday ku januari ni. cam idop segan mati tak mau pulak nak mintak hadiah nih! adeh...

e.l.i.z.@ said...

wahhhh handbag guess! i loikeee...ala tunjuk la beg nye..tunjuk plastik beg je

mama_auni said...

yeah..memg dengki...hahaha...sbb aku nk sopping xdapat..kahkahkah...poyos jek sopping sekali sekala..ibarat kata shin, kerat jari ko sopping setaun sekali..hahaha

ciK mOt ©™ said...

perghh...megi basah...dah lama tak layan...asik layan megi gorenng jek skagn...nak sikit...

ummiaqeef said...

@MRS. K

1. ada la scarlet yg 6helai rm10. saje bg perumpamaan tu sbb nak tgk betapa murahnye brg tu yg kite akan hargai..ekekeke

2. pernah dgr ya? tp di mana ya? haha

3. alahai,ape ade hal. aku kalau org offer aku minta ar,kalau x,duk diam sudah. hehe

ummiaqeef said...

@e.l.i.z.@

err,nak tgk ke? later2 upload. hihi

ummiaqeef said...

@mama_auni

ah blah la ko. ko soping lg byk dr aku. aku x dengki pun.. bese aku soping lite2 je,smlm je lbh skit,ekekeke..

ummiaqeef said...

@ciK mOt ©™

sedap kak.. saya suke campur bawang2 giris dan telur. sayur xde smlm. kalau nak lg pedai campakkan cili padi ketuk. mabeles!

mama_auni said...

kahkah..nk jugak jeles...hehehe

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize