Thursday, December 23, 2010

hantu kak limah!


last nite saya-suami-aqeef pegi nonton muvie hantu kak limah ni. aqeef mcm biase, teruja tgk screen besar,hehe. kali ni dia duduk riba abah dia. sambil abah dia kunyah pop corn sambil suap kat mulut dia. mata dia x lekang dr screen. xtau la ape perasaan dia coz citer tu kan nmpk mcm seram je tp byk lawak. haha. nak pecah perut gelak lagi² tang diorg lari pecut mcm x cukup tanah bile ternampak kak limah tu. si usop tgn goyang² yg naik wheelchair pun bole angkat wheelchair dan lari. mengong! aqeef? behave sgt sampai habis cerita. bravo!! pasni bole bawak lg g tgk wayang, hehe..

habis citer kul 8.30pm. x tahu nak makan ape. suami nak kepsi dan kami tapau je malas nak dine in. kalau dah kate kepsi alamanda tu mmg lemb** nak mam! sabar je la..
 

dinner plate for me & aqeef.



5 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

aku ingat nak share ngn ko lah..jom bukak kfc baru weh..maybe kita buat 1 building baru kat luar alamanda..biar dia tercabar sket..nak? hahah

ummiaqeef said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

bole..bole..nanti kate kite sabotaj pulak,hahaha

eima said...

wahh terer la aqeef ...aku jugak yg takut nk bw fahim .. hahah a

ummiaqeef said...

@eima

hehe..aqeef suke tgk citer antu..hihihi

e.l.i.z.@ said...

bunyi mcm best je..nk kena try p tgk ni..tp tingin nk tgk JANIN hehhe

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize