Tuesday, November 9, 2010

hepi besday mama_auni a.k.a eza!

hari ni adalah besday eza a.k.a mama_auni, my geng gedix a.k.a 3 serangkai. saya dan sorg officer yg mana besday sudah lepas pd 29 & 31 okt yg lalu pun join skali utk membelanjakan kawan² seopis..oh,ayat tidak betul ye uolls..to student² UPSR/PMR/SPM yg terbace blog ini, sila jgn gunekan ayat tersebut utk membuat karangan anda..saya tidak bertanggungjawab di atas kegagalan bahasa anda.

ok,berbalik pada celebration besday girl hari ini, saya,besday girl dan sorg lg officer telah bersekongkol utk membeli kfc dan brownies sahaja. sekian,cerita utk hari ni, layan pic sajo k...

 en shuk (29/10), roxy-me (31/10), eza (9/11)
tapi saya paling muda. ok,saya tipu! eza muda setahun je dr saya.
en shuk tua byk dr kami..kahkahkah! seb baik dia xtau blog saya..hehe


 ok,besday girl pakai baju purple ye..
yg baju maroon tu tumpang glemer je..


 gambar besday boy xde pulak..huhu..


 owh,muke sgt pale!


the things that i like very much!
.
.
.
.
.

huhu..sayang tau nak makan limited edition brownies ni..hahaha..saya tipu lg! 
ini cuma dia tulisan saja ye,sape² pun bole tulis nama sendiri..
tp akhirnya dah selamat dlm perut saya..
sekian,terima kasih.

'hepi besday eza!'

3 comments:

mama_auni said...

hehehe..tengkiu dear....

aku mama chami said...

happy birthday to both of u..rindunye kat pantry tu..

ummiaqeef said...

@aku mama chami

dah lain tau pantry tu..join venture ngan udara..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize