Monday, November 8, 2010

aqeef exploration..

hari ni abah aqeef cuti,jaga aqeef..hehe..last week saya dah cuti isnin coz aqeef demam. so,ni turn abah dia pulak coz pengasuh ade urusan nak dibuat hari ni. ingatkan nak bawak ke opis tp abah aqeef kate dia nak cuti,so saya je pegi keje..

ok,nak citer pasal anak bujang saya tu. dia kalau main toys mmg mcm² gaya yg dibuatnya. bukan setakat toys je,habis dgn remote,tupperware,dan ape² yg bukan sejenis toys yg akan dicombinekan bersama..hehe..selagi dia senyap,biarkan aje la..bg dia explore ape² yg dia nak buat..ni pic 2 mggu lepas..


x tahu ape yg sedang dilakukannya..
masukkan crayon kat celah² bawah lori tu..

 siap muncung lg mulut tu..menurun sapakah?
menurun abah dia ok,bukan ummi.. ;P

lori naik atas pushcar..
lori tu 1st toy yg agak mahal pd saya yg dia dpt,coz dah berguling² kat lantai care4 tu,terpaksa abah dia beli..ramai org duk pandang..hai la aqeef,kalau ummi,mmg xde la nak beli. kalau harga tu bole dpt yg remote control ok gak..ni lori kosong semata²..may be ketahanan dia buat mahal kot..abah dia kate 'elok la beli lori mahal ni x mudah rosak. baling mcmane pun xde ape²'. padahal abah dia nak elak dr kena bebel dek ummi..ekekeke..kalau yg rm10 dpt 3 tu mmg x sampai bape jam dah jahanam..xtau la kan kalau anak i je mcm tu..suke sgt baling² barang..


 pushcar excident dgn lori² tergolek..haha
imaginasi ummi dia yg lebey ni..ekekeke..

 duk bace jampi serapahkah? 
dengar sini rakyat² jelata! kihkihkih..

kayuh beskal pulak dah..
tidak dilupa buku ben10 harus di bawa bersama ye..

 ummiaqeef : pekabo la diorg berdua tu..harap ok² saja..

No comments:

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize