Monday, November 8, 2010

finally,dah boleh cash out!

jelek kan? jgn gelak ye! dah bertahun berblogging baru la dpt cash out earning..tu pun minimum je..haha..tp rase² mcm malas la nak cash kan..kang nak menunggu banyak balik ntah tahun bile la pulak..kahkahkah! xpela,bg dia beranak dulu..eh,kalau ade dividen kan best! hahahah..ingat main saham ke hape..jadi la bg blogger picisan mcm saya ni,nak tunggu duit tu bertambah mmg bercinta juga..

kadang tu merajuk dgn en.nuff sbb berminggu² x bergerak..salahkan diri sendiri la sbb malas nak update blog..hehe..saje je nak berkongsi kegembiraan..jakun seh! org lain dah berkali² cash kan,saya baru 1st time dpt melepasi jumlah itu..huhu...anyway,thanks tu en.nuff sbb sudi jugak naikkan earning saya..



masih ade 2 BE yg still running..alhamdulillah,BE silih berganti walaupun dah jadi ME..


nota ummiaqeef : time terdesak bole la nak cash out kan? ngee~


4 comments:

MRS. K said...

chaiyok roxy..
takpe, pelan2 kayuh..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah, dh banyak tu...
nnti kumpul byk2 lg yer.. =)

LyNn HaMzAh said...

congrats...nanti kumpul lagi tau...

ummiaqeef said...

tq ye uolls..same² la kite..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize