Wednesday, October 13, 2010

tak pahamlah!

sape x phm angkat kening..hehe..sebenarnye tak tahu nak buat tajuk ape. nape mlm ni x rase mengantuk?  incik hubby dan incik aqeef udah ketiduran. kesian kat aqeef tadi sbb saya paksa dia layan youtube lagu ABC, if u happy, ba ba black sheep, old mcdonald had a farm dll. sampai dia x sanggup dah nak tgk akibat kemengantukan yang melampau. tolong jgn lakukan ini pada anak2 anda!

ok..ok..lari dari tajuk. sebenarnye saya x phm sebab ini :

.
.
.
.
.



cuba kira cawan/gelas ade berapa? kenapa cawan/gelas yg digunakan selalu mcm duduk 5-6 org? nak kata saya malas basuh cawan la tuh..haha..jawapannye ialah sbb incik hubby tau bini dia sgt rajin basuh pinggan,so letak byk mane pun atas meja gerenti clear..haha..ape susah bile dah semak mata memandang, letak je dlm singki. bile rajin basuh terus la bila agak kurang rajin,esok pagi sblm pegi keje curik masa kejap cuci..hehe..warning! don't try this at home!

siang td sgt bz sampai x sempat nak bersosial (fb n blogging)..mlm ni saya bayar utang 1 entri gantikan siang td..hehe..nite all!

nota ummiaqeef : cian incik hubby mcm nak demam..


10 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

banyaknya!!! aku ingat aqeef punya cawan tadi. teringat dia minum cocktail hari tu!!

mama_auni said...

hahaha..banyaknyer cawan...

ummiaqeef said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

dia pun dah mewarisi abah dia jugak..seb baik dia blm pandai amik cawan kat rak pinggan tu..hehe

ummiaqeef said...

@mama_auni

itu 3 org yg gune tu...

wan sujaihah said...

banyak nyer cawan kak oi...tu yang hangin tu kan..dan pakai cawan tu,,,taknak pakai yang sama balik :)

Amy Syaquena said...

salam banyaknya cawan...

jom join baby contest..
http://sinarraudah.blogspot.com/2010/10/cutest-baby-contest-bersama-sinar.html

kakyong said...

hehehe... tu baru sorg anak.. tunggu le 2-3 org.. mau fenin...
xde koje asyik nak main air kat sinki jer..

ummiaqeef said...

@wan sujaihah

haha...tau xpe,geram tau!

ummiaqeef said...

@Amy Syaquena

tq..nanti saya jengah ye..

ummiaqeef said...

@kakyong

anak sorg pun dah fenin,lg kan 2..3..hehehe

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize