Monday, October 25, 2010

lamenye x jejak kaki ke KLCC..

rasenye bertahun dah x jejak klcc. maklumlah incik hubby malas nak pegi tmpt² crowded mcm tu. tp mase bercintan cintun dulu sanggup je pegi mane saje yg kite nak pegi ye..skarang ni, mmg payah la..hampeh! kebetulan sabtu lepas pegi kenduri kawin kawan incik hubby di dewan perdana felda. dia buat kat cafe felda villa sebelah tu. jalan hala balik tu kan lalu klcc. saya pun ajak incik hubby singgah. x sangka pula ajakan saya ditunaikan,hehe.

tapikan rase mcm janggal la pegi situ,rase asing je. almaklumlah kami yg non-ado ni mane ade soping kat situ. ni pun pusing² sampai pening xtau arah tujuan. nak masuk aquaria x bawak kamera pulak. end up bawak aqeef main tepi kolam belakang klcc tu je.


 mr. amin and amin jr.

 siap nak tanggal baju lg tu..seb baik dia x terjun terus..kalau x,lagi haru!
ramainye umat mase tu,masing² duk posing tepi kolam tu.
saya yg kepanasan dgn pakai baju kurung duk dr jauh je,x kuasa mak duk tgh² panas tu!


 sibuk nak masuk dlm air tu..

1st time aqeef jejak kaki kat sini,hihi..


nota ummiaqeef : sakit perut!! uwaaa!!


6 comments:

wan sujaihah said...

akak tak bawak aqeef main kat playgroud klcc...best tau

Sidratul Muntaha said...

x dapat jejak lagi.
adeii..
tunggu budak2 beso.
senang nak kawal.
hauhuaha

mrs zach said...

weh...naper tak bw aqeef kat swimming pool belakang tu. for kids only. tanggalkan je bju dia..bg dia berenang situ

ummiaqeef said...

@wan sujaihah

hari tu pegi x dirancang,next time la..hehe

ummiaqeef said...

@Sidratul Muntaha

itu la,itu pun hari tu dia lari² sbb kawasan shopping mall tu luas. seb baik dia x masuk kedai mahal²..hahahaha

ummiaqeef said...

@mrs zach

aritu x bajet nak bawak ke situ.. aku gerenti kalau dia dah mandi kat situ,mmg x mau pulang..hihihi..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize