Tuesday, October 26, 2010

bos outstation dan belanja utk hari ini..

hari ni petang baru nak update padahal bos bukan ade pun..hehe..tp tu la bila bos xde malas je rase nak buat keje,nape ntah..means keje yg x sempat dibereskan time bos ade sprti kemas tempat yg semak ni dan failkan surat² yang dah nak same tinggi ngan telinga saya yg letaknye di tepi meja tmpt saya duduk ni. huh! payah rupenye nak buat ayat bg org pahamkan? ape,uoll x paham? x paham sudah..haha

kesian kat bos saya. last week khamis-jumaat ke kuching ada meeting. this week start isnin sampai jumaat ke kuching lagi ade meeting working group. next week whole week lg ke london ade meeting council. the next-next week whole week juga ke brunei ade meeting lagi,huh! kalau saya jadi isteri beliau,mesti saya merajuk,asik kena tinggal je..mujur suami saya tiada keje outstation. hehe..

lunch tadi saya makan nasi goreng seafood,terbaik dr cafe opis saya..hehe..nasi gorengnye banyak, udang/sotong besar², pedas + sedap, mantop! lepas makan saya jalan² cari pasal kat jualan berdekatan opis ni. hasil rembatan? buku learning utk aqeef, 3 buku = RM10, lipstik feberet moodmagic nutrimetic RM8, beli 2 buat stock = RM16 dan kerepek pisang + keropok roda cap rizal utk kudapan, 2 pek = RM5. total belanja di situ = RM31.

itu je cerita utk kali ni,sekian....

nota ummiaqeef : ok,nak buat keje skarang! bai!

No comments:

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize