Tuesday, October 5, 2010

entry warming up..

isk..isk..sadis sungguh tgk belog terbiar,skang ni ade penyakit mim alif lam sin la..mmg ikut mood baru nak update..org lain 1 hari bermarathon entry,saya pula bermarathon bace belog org...hahaha..byk lg cerita raya yg blm saya update,huh! sampai dah nak habis raya dah pun..kuikuikui...

setiap mggu ade je jemputan open house yg saya dapat ..ada yg saya berkesempatan pergi,ada juga yg x..ade sekali tu sampai 6 buah rumah dlm 1 hari,mmg letih..bukan letih makan,tp letih nak melayan kerenah aqeef yg xmau duduk diam..berlari²an saya mengejar sampai berpeluh²..kan dah x selesa di situ..kepada rakan yg saya x dpt memenuhi undangan mereka,saya minta maaf ye..ade juga hal² lain yg x dpt dielakkan..

skarang ni aqeef ade tabiat baru..dia nak ikut org balik or nangis kalau org balik..payah gak nak pujuk dia ni. dah la style mengamuk hempas badan kat lantai dan berguling² sampai merah muke..haish! bole ilang kesabaran tgk dia mengamuk..dia suke berkawan dan kalau bole xnak kawan balik or pisah ngan kawan..kuikuikui..gi mana sih? maknenye.........
sape2 mau jd kawan aqeef,angkat tgn!! hehehehe...



~ aqeef n bespren - auni syuhada..~



nota ummiaqeef : bile tgk dia tido rase sayu je sbb selalu marah² dia...hope aqeef akan faham kenapa saya selalu marah² dia..



6 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

lama menyepi...bz ker???ape cer?

ummiaqeef said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥

bz bermusim jugak tp penyakit M.A.L.A.S tu sudah melanda..hehehe..

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

hehehe...leh jadi besan dah korang ni...lalala...

Ada Dalina said...

bagusla aqeef nih..frenly gituuuuuuuu!!!

ummiaqeef said...

@☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆

dak kecik ape tahu...hahahaha....

ummiaqeef said...

@Ada Dalina

dia mmg suke ade kawan..sbb tu kalau nak balik dia xmau or org nk balik dia nak ikut..hahahaha...

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize