Monday, October 11, 2010

dah habis raya tp saya blm habis citer pasal raya..



baru terhegeh² nak update,blogger apakah? hari ni mood x berapa nak ade lor..bile mood xde baru nak update kah? sgt tidak bermotivasi ye uolls..jgn tiru mcm saya..mungkin sbb baru ade kesedaran yg raya dah habis,jadi saya godek² my picture dan jumpa gambar raya lagi..

mase ni raya di rumah sedara mara family in law..mase ni lalu di tempat kejadian pembunuhan datuk sosilawati tu,takutnye....mmg ladang kelapa sawit la,sbb tgk ade kon² polis tepi jalan,nampak la lorong nak masuk ke ladang tu..ade polis,reporter..eh..eh..kepochi tau..melalut pulak..

mase ni raya 4 biji rumah  kalau x silap..malas nak upload byk²..nak jugak letak sbb bukti yg saya pegi beraya..hehehe..



 ini rumah ke-2..sibuk je aqeef nak buat peace..

 aqeef dah start buat perangai..tensi i..
 bawa aqeef jalan² kat blakang rumah tu,tgk laut..

 aqeef wif cousin²..

 main ranting kayu pulak..

 mula saya yg pegang dulu n then dia tiru tau..sebuk je..

kite minum dulu....

a kiss for me..
(abaikan muke ahkak yg berjerawat dan berminyak² tu)


nota ummiaqeef : ok,dah xde citer raya..sekian...


1 comment:

mama_auni said...

raya dah abes lol...

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize