Wednesday, October 6, 2010

cherry-berry di rabu yg indah...

owh..hari ini saya sgt lemah..
ape tak nye,kena cherry-berry (read as cirit-birit) dr pg bgn tido tu..
kat umah 3x dah ke toilet...tp nape kat opis sekali je?
paling saya x tahan time perut memulas tu,mcm contraction mase beranak dulu..
b'fast cuma roti sandwich + air horlick cereal 3in1 tu..

tp bila tenghari ada jamuan raya saya tak lepas peluang,harusla terjah..
walaupun sakit perut tp saya paksa juga makan sbb mahukan tenaga..
sudahnye saya jadi makin lembik...lemah..seram sejuk...
pdhal xde ulang alik ke toilet pun..
saya berharap dpt bertahan sampai balik ni..
kalau btl² melarat baru nak pegi klinik..
dgn harapan dpt la mc..kihkih..

ok la..mata pun mcm mata garfield dah ni...
mcm nak lelap je,cpt la kul 5..
kepala dah ting tong skit ni,melayang² je..
balik ni nak rehat la..incik hubby,sila jg aqeef ye..lalalalala...


2 comments:

Ada Dalina said...

minumlah teh o keras tanpa gula bett...huhu

ummiaqeef said...

@Ada Dalina

dah buat tp ade letak gula juga..hehehe

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize