Monday, September 6, 2010

aqeef @ playground..

nak raya ni mood keje pun berkurangan...hari² pasang lagu raya kat pc ni..lalalala..nak balik kg! ala...baju x kemas lg..pg td kononnye nak kemas baju lepas sahur..sudahnye terlepas bgn sahur..padan muke aku! adeh,cian kat incik suami siap request megi goreng x dpt..sori b..overslept la..

best la pagi td dtg keje jalan lengang je..parking pun byk kosong..kalau hari² mcm ni kan best..hehehe..suke berangan mcm² lah..mood berblogging dah kembali lah sbb en nuff dah naik sikit..jadi la..dah 2 mggu x naik tau..sadis..bile la nak dpt cek dr en nuff ni...hahahaha..thn dpn kot..cait! ape gueh melalut ni...selalu tau lari dr tajuk..

ok..ok..back to the topic..saje je baru sempat upload pic² dari kamera incik hubby..kesinambungan dari entry sebelum ni, saya ada ckp incik hubby nak test gadget baru kamera dia dan aqeef la modelnye..so nak publish je model cilik kami ni..hehe..asik gambar aqeef je,gambar ummi sekeping je tau..jgn gelak tgk wanita yg muke agak berminyak dan tudung herot-berot..lantak la..pic suke-suki je..









 










nota ummiaqeef : abah aqeef nak botak rambut aqeef lg..tp saya x kasi..nak trim rambut dia takut xmo diam pulak kat kedai..camane nak buat ni..



S.A.L.A.M   A.I.D.I.L.F.I.T.R.I   D.A.R.I   U.M.M.I.A.Q.E.E.F   S.E.K.E.L.U.A.R.G.A 


2 comments:

MRS. K said...

selamat hari raya!

ummiaqeef said...

@MRS. K

selamat hari raya juga buat mrs.k sekeluarga..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize