Sunday, August 29, 2010

entry kebosanan di pagi ahad..

salam hari ahad..
time pose ni bgn awal hari ahad mcm buhsan pulak..
semalam dah settle basuh baju..
hari ni sambung basuh baju si kecik pulak..
kesian kat mesin tu non stop 3 trip smlm..hahaha..giler kejam punye tuan! eh puan!
hari kamis kami berbuka di equestrian putrajaya lg..dgn geng2 opis incik hubby pulak..
hari jumaat berbuka di Flamming dgn shinnaz dan suami dia..
tq ye uolls sbb belanja kami 1 family..
kalau x kerana uolls,mmg x jejak kot kami ke sane..hahaha...
balik tu singgah uptown bangi tp cume beli kupiah aqeef je..

semalam pulak berbuka di rumah MIL..
semalam sblm pegi umah MIL,incik hubby ajak kuar..
dlm hati kate,'mesti nak cari baju raya dia ni'..
bile dah bersiap tgk2 dia menghala ke kajang..
rupenye pegi plaza metro kajang..
mesti nak cari gadget kamera..haish!
masuk2 terus dia menuju ke fotokem..
huh! mmg betul tekaan saya..
saya jalan dgn aqeef sementara tunggu hubby settle..
tgk2 kasut kat sane cantik2 jugak tp nape rege same mcm kat nose..vincci..??
pdhal kedai kasut bese je..musykil!

xde apa yg berkenan kat sana sbb saya dah dpt kasut raya..
beli mase tghari jumaat kuar ngan dak2 opis ke alamanda..
carik kasut pun berjam2,sbb tu x suke cari ngan incik hubby..
dia x suke menunggu lame..mujur ade kawan2 teman..
berkenan kat kasut lain tp beli kasut lain..haish!
inilah akibatnye frust sbb xde size pastu nmpk wedges tu terus berkenan..
skang ni tggl tudung lg selai ngan sandal aqeef,tu je kot..
hubby kate,dia xmo beli baju raya sbb baju dia dah byk..ceh!
byk tp yg lame2..hahaha...ikut dia la..
biar bini ngan anak dia je pakai baju baru..hahahaha..
otw ke umah MIL,pegi param putrajaya dulu..
beli air kedondong sedap,air durian belanda,roti john unan dan popia basah..
pastu incik hubby singgah taman depan PICC tu..
sempat la saya dan aqeef jd model nak test gadget baru dia tu..
pic x upload lg..hihi..nti la kalau ade mase saya publish..


nota ummiaqeeef : pg td sahur roti dgn air milo panas je..tgk aqeef mkn nasi td mcm sedap je..cis!

 

No comments:

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize