Wednesday, August 18, 2010

yeay....dah dpt selai tudung raya...

last week lps balik amik baju raya kat taylor tu saya singgah ariani nak survey tudung raya..
tgk ade banner promosi..mmg niat nak beli kat situ...
tgk² byk tudung lawa² tp regenye RM60 ke atas dah diskaun..haish!
siap kuarkan baju baru amik nak match kan..haha
yg sepasang tu dah ade kaler match kat umah...
so carik yg selai lg..ikut kaler corak daun kat baju..hihi..
dan hasilnye...



pada saya harga dia berpatutan jugak..(masa promotion kot)
xde la sumernye mahal²...same je mcm kite beli kat luar...
misi seterusnya nak cari lg selai utk baju lg 1 yg beli ready made..
sementara masih ade promotion..uhuk3..
yg 1 lg dah ade kaler match tudung lame..xyah membazir...

nota ummiaqeef : suke paper beg dia..pinkish!

6 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

rozie..nanti temankan aku yer..kau nak cari lagi satu kan..nak ikot...nak beli untuk mak dan mak mertua tersayang! haha. mana tahu ade lawo leh rembat 1 untuk I..boleh kan roxy comeles!

Mrs. Hakim said...

aku tudung utk 3 helai baju dah dpt.. lagi 2 jer ni. gaji ni nak serbu ariani lagi.. yg terbaru aku pegi cawangan kat melaka. belakang umah nenek aku je.. sana best!! stok banyak lagi.. jadi rambang mata wooo..

mama_auni said...

wah nk serbu jugak...

ummiaqeef said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

bole aja dong...tp kan,ko kan slalu g soping ngan haizi...sape lah aku di sisi ko..hahahaha

ummiaqeef said...

@Mrs. Hakim

wah..byknye baju raya...setiap satu ade tudung baru..best..best..la ye ke..kirim kat ko je la nti lenkali ek..hehehe

ummiaqeef said...

@mama_auni

serbu jgn x serbu..selagi stock masih ade..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize