Friday, August 13, 2010

kisah baju raya..

yeah..today is 3rd day puasa..alhamdulillah...
tengahari smlm saya dah pegi amik baju raya kat taylor tu..
2psg baju saya dan sepasang baju incik hubby..hihi..
tahun ni tempah kurung moden kekdahnye..
sengkek dah ni..tempah 3 pasang je dah RM2**
incik hubby pandai,dia bayar harga baju sumer..
dan saya pula kena bayar upah jahit..
upah lg mahal dr harga baju ok!

sblm ni saya ade beli 2 psg baju ready made mase jualan di opis ni..
so total baju raya saya je = 4 pasang..wah!!
berwarna warni dlm almari saya..
smlm balik² terus test pakai..haha..seb baik ngam..
over ok saya!kejap² tgk..kejap² tgk..ober eksited!

tp saya lupa baju contoh incik hubby tertinggal kat taylor..
nampaknya saya kena pegi sane jugak amik..adoi..
baju aqeef mak saya jahit di kg dan dah siap katenye..
mungkin balik raya nanti baru bole test kat aqeef..
tahun ni tema kami kaler maroon..hihi..
 
 nota ummiaqeef : baru pose ke-3 dah semangat nak raya!


3 comments:

wan sujaihah said...

oo meroon yer...emmm saya gold..tp baju ayah nyer je dah siap...saya beli yang dah siap je

ibuhaikal a.k.a zarina said...

waaa..color meroon yea...baju raya kita ngan aikal beli yang dah siap jeee...senanggg..

ummiaqeef said...

tu la..ingat nak beli siap jugak tp incik hubby saya ni xsuke sgt nak g jalan2 cari baju raya nti..tu yg malas sbb masing2 cerewet nak pilih..aritu kebetulan g nilai 3 beli skali baju raya..dia suh pilih terus..kalau x susah nak cari yg matching..hahaha

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize