Wednesday, August 25, 2010

iftar di equastrian park,putrajaya

salam all..

last week hari jumaat opis saya ada buat iftar di equastrian park,putrajaya..
rate dewasa = RM45 dan kanak² 6thn ke atas = RM22.50 (mcm maskahwin saya je)

mase ni ade sorg officer lelaki nak bg subsidi so kami bayar skit je..hehehe..tq bos kecik..
kat sini ade menu² berlainan setiap hari..boleh la pilih seperti di bawah :



menu kami pada 20/8 ialah menu 2 :



pada saya ok je makanan kat sini..buffet kat dlm dan stall kat luar..
kami mkn kat dalam..tp yg tempat VIP tu ade Tun Mahathir..saya intai dr jauh je..hehe
tp nak makan tu kena berkorban la skit sbb bawak si aqeef ni perlukan kesabaran..
mule la nak memanjat kusi..meja..lari sane..lari sini..usik itu..usik ini...haish!
kat sini juga ade sediakan surau utk solat terawih berjemaah.. 
k la..layan gambar yg dah dicilok ni je ye..
gambar makanan xde lor...hehehe..


 dah start aksi kuda-kuda dia tu..

 kena geletek dgn ummi..

 sayangggg ummi....

 para ibu² dan anak² masing²..

 aqeef nak kiss alya tp alya maluuuu...

 aqeef yg dah mengantuk..

 masing² dah penat..time to go home..

incik hubby kate kamis ni ade lg makan kat situ dgn org opis dia pulak..
jumaat ade jemputan juga...wah! seronotnye..
hari ni plan nak berbukan chicken rice shop tp mau tapau sajork..
balik ni nak pegi menapau terus..yeeeha...mood memasak tiada hari ini..hehehe


3 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

hah! ada TDM? wow! bestnya....aku pernah jumpa dia live. naik monorail. comel lah.

ummiaqeef said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

tu la,patut mase tu ramai eskot..rupenye ade TDM..tgk dari luar je..hehe..

nn said...

ouh. macam best je :)

p/s; aqeef comel! :D

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize