Monday, July 5, 2010

weekend yg membosankan....

morning uolls..
lame giler saya amik mase nak post entry ni...mcm² kena buat..hehe..
sabtu lepas kami x ke mane sbb hubby bawak cik sona pegi repair..
kes kecederaan cik sona kat sini
saya tinggal 2 beranak kat rumah..breakfast adalah simple iaitu :


seb baik hubby sempat makan sblm kuar..kalau x kecik ati den..hehe
hubby i balik lewat hari tu..ptg tu saya bawa aqeef main kat taman ngan auni dan mamanye
x lame tu dah ujan..terpaksa berlari balik rumah...hihi
mlm tu hubby ajak kuar..g MAEPS kat serdang tu ade jualan mcm pasar malam...
jual baju...mainan...makanan...mcm² ada...tp saya x beli ape pun..lupe nak snap gambar..

ahad pun same duduk rumah..tapi ada kawan saya ajak pegi warehouse my dear tu..
kebetulan saya keboringan ngan aqeef...so saya pun join la laki bini tu..
dia nak cari keperluan menyambut baby baru diorg...
saya pun sbuk² kat situ dgn mengangkut aqeef skali..huhu
mmg murah² lg² mase tgh lelong tu..
walker rege rm20-rm30 je..bouncer..skuter..mcm² la..
kat situ sumer jenis beskal dia nak torai..seb baik berikat..kalau x harus dia hangkut..haha
tp saya dgn rela hatinye membelikan sebuah beskal utk aqeef..
ikutkan kaki dia lom sampai lagi nak kayuh..tp saje je beli bole pakai lame..huhu
so dia naik je la saya sorong..hohoho!

nota ummiaqeef : blm ada mood nak berblogging..bos ada payah skit..hehe


2 comments:

kakyong said...

kakyong suka bfast cam ni.. tp anak2 makan sosej dgn telur jer..

ummiaqeef said...

sesekali feel mcm ni..hihi..mcm kat hotel..haha

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize