Wednesday, June 30, 2010

kisah sedih saya di pagi hari...b,maafkan syg ye..uwaaaa!!

morning...
saya dlm mood tidak sedap hati ni..
pagi tadi mase nak g keje saya dgn x sengajanye..
tersagat cik sona saya kat tembok dinding parking kat umah..
terkejut saya dgr bunyi kuat kat blakang..
terus saya benti dan tgk..uwaaaaa!!!!
mcm nak nangis!! mengegel tgn saya..
mati la saya..mase ni hubby saya xtau lg ni...
kalau dia tau mesti kene bebel x henti² ni...
maafkan syg...syg x sengaja...
nanti syg tanggung kos baiki...(ayat nak sedapkan hati)
nak makan pun x lalu ni...mesti cik sona saya sakit..ciannye...
kecederaan cik sona saya :


 

nota ummiaqeef : saya yg masih bersedih dan risau! kejap lg ade majlis APC kat opis..
harap² saya tenang² saja sepanjang hari ni...



10 comments:

ibuhaikal a.k.a zarina said...

rozi tu calar je ke atau kemek?...kalu calar je polish balik leh ilang tu klu kemek kena repair la...dont sedey2 si amin tu marah kejap je..

Baby Tiger said...

sabor bett..huhuhuhu

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

aduyaiii.. sabar ye ummi aqeef..
sikit aje itew..

MRS. K said...

hohohohohohohoh.. lantak... tak tahu.. sape buat..

Shinnaz Ahmad Rasid said...

alah..dun worry. takkan lah amin nak marah. sebab kau lagi penting dari cik sona. haha. kalau marah pun mesti sikit. normal lah.

ummiaqeef said...

@ibuhaikal a.k.a zarina

calar n kemek skit..doyai..sedih jgk tgk jadi camtu tp nak wat camane..amin nmpk cool je td mase call dia tp xtau la balik kang..hehe

ummiaqeef said...

@Baby Tiger

sabar la ni..dugaan...

ummiaqeef said...

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥

tq..tq..harap la bole baiki semula..

ummiaqeef said...

@MRS. K

uwaaa!! x baik tau...mane tau,mmg x perasan btl..

ummiaqeef said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

hehe..sedap skit aku dgr..tp kan td nmpk dia mcm x marah sgt..aku dah mms gambar tu kat dia..uwaaa!! cian cik sona ku dh x cun...agak² en savoc ko nak lg x kat cik sona? wakakaka

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize