Monday, June 14, 2010

tq kat kengkawan yg doakan kesihatan aqeef vs gift dr hubby utk saya..

1st of all, tq kat kengkawan yg doakan kesihatan aqeef..
dia dah semakin pulih tp masih blm aktif sepenuhnya..
dia kalau demam mmg panas lambat reda..
sabtu tu x dapek saya nak pegi tlg2 kat umah makcik hubby sbb melayan budak demam tu..
tp ahadnye saya sempat la pegi majlis persandingan cousin hubby tu kat PJ..
bile anak demam ni mmg x lena tido dibuatnya..
sedar² je nangis..nangis² je sedar..alahai..lotih mak..
balik dr kenduri tu hubby nak pegi servis kete kat sedang..
sampai² je dah tutup sbb buka sampai kul 4ptg je hari ahad..
kami sampai dah kul 4.01minit..haha
pegi sesaje je..menambahkan milage..dah la mmg dah time nak sevis tu..
balik tu hubby ajak pegi alamanda sbb akak saya sms bgtau drypers murah kat care4..
tgk² rm30.49.. hambik ko,skali rembat sampai 4 pek..buat stock..hehe
pegi kat poney fair tu mahal je pun..mcm kat butik walaupun dah less..huh..
mood hubby saya amat baik smlm,ikut je saya nak masuk kedai mane..
slalunye pegi semata² nak beli ape yg dihajati je..
tp saya terkejut bile hubby yg ajak masuk city chain..huahuahua..
skang kan tgh sale,ade less..hehe
org kate rezeki jgn ditolak sbb hubby saya jarang² nak belikan something utk saya..
x disangka,dia bermurah hati belikan saya ini..
.
.
.

.
.
.
.
.
.



x sangka juga tercapai 2 wishlish dlm mase terdekat..
sbrnye saya nak beli sendiri sblm ni tp hubby kate nanti dulu..tunggu dia..
sbb susah xde jam sbb yg lame udah rosak..
alhamdulillah,berkat kesabaran saya selama ini saya dapat juga..
semoga dimurahkan lagi rezeki kami sekeluarga..amin yarabbal alamin..

nota ummiaqeef : mood semangat nak g keje sbb pakai jam tangan baru..lalalala..



5 comments:

mama_auni said...

wah...best2 dapat adiah...last week i nk beli jam jugak bodek hubby, tp xsempat pilih cos nk tgk muvie..nti mau bili jugak..hehehe..

p/s:santek jam tangan baru, silau mata i tadi..hahaha..gold lg..

ummiaqeef said...

@mama_auni

beli..beli..jgn x beli..tgh sale ni..haha..

p/s : u ni malu i tau..hehe

mama_auni said...

@ummiaqeef

mau beli jugak..oh titus idamanku..hahah

ummiaqeef said...

@mama_auni

wah..titus tu..x mampu den..ni pun cian kat hubby nak bayar..haha..

mama_auni said...

@ummiaqeef

at least die belikan sumthing 4 u..hehe die sayang la tuh..hehe

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize