Monday, June 14, 2010

cian kat my bos yg tibe² sakit kat perut pagi ni..

kesian kat my bos..
pg td dtg keje ok then x lame tu dia bgtau perut dia ade something wrong..

bos : rozie, ada something wrong kat perut i, i kene pegi hospital..
me : sakit perut ke?
bos : bukan..something x betul..
me : (sgt kesian dgr suara dia yg menahan sakit dan jalan tertunduk²)

dlm beberapa minit tu dpt call dr my bos..

bos : rozie,i kat parking kereta ni tapi i x bole nak drive..minta driver tlg hantar i ke hospital..
me : ok..(sambil telefon cc yg jage transport)

sudahnye cc kate xde driver nak hantar..
tp dia offer diri nak hantar gune kereta my bos..
dlm pada tu dpt call dr my bos lg..

bos : rozie..rozie..suh cc dtg cpt..
me : (kalut sbb dgr suara bos cam dah x tahan sakit sgt)
call cc byk kali sbb x jawab..rupenye dia dah bawa my bos pun..

x lame tu my bos call lg di hospital..
bgtau dia di emergency room dan suruh saya call cc tu bawa balik kereta dia x perlu tunggu..

rasa simpati kat bos terus saya sms bertanya berita..

me : en Lah sakit ape? gastrik ke?
bos : suspect appendix..sakit sangat..
me : lor ye ke..so,kene admit ke?
bos : doct tengah check darah dan urine..
me : ok,ape² inform la ye..

nota ummiaqeef : my bos baru je balik dr london smlm..tup² arini sakit kat perut pulak..hopefully dia cpt sembuh..

4 comments:

mrs zach said...

lor..siannye en.lah. semoga en. lah sembuh segera. p/s: tanpa sebarang maksud mengampu en. lah. ihiks

mama_auni said...

sian kat abah...hopefully die cepat sembuh...

ummiaqeef said...

@mrs zach

kahkahkah...sesame lah kite berbuat baik sesame manusia..

ummiaqeef said...

@mama_auni

cian sgt kat dia..baru nak keje dah sakit..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize