Friday, June 11, 2010

aqeef demam pulak..

baru je semangat nak g opis pas balik kursus..
tgk2 badan aqeef panas lg pas balik check up klinik smlm..
nurse siap suruh bukak baju aqeef lap2 kat bilik prosedur tu..
pas tgk suhu dah turun skit baru pegi jumpe doct..
ingatkan dah ok,tgk2 mlm tu aqeef xleh tido..
kejap2 jage,xmo tido..nangis2 je..
kul 2 pg ajak tgk tv..adoyai...mmg xde harapan nak g opis la ni..
dah bg ubat masuk montot pun still x kurang gak..
arini pun same,nak wat ape2 xleh..
kene berkepit je dgn dia..abah dia keje pulak..
so,terpaksa la melayan karenah budak demam ni..
huhu..skang ni dia tgk tido lena skit la..
mcm td kejap2 jage..kejap2 jage..
tgk je la dia tido tu..cian tgk..


nota ummiaqeef : kengkawan tlg doakan supaya aqeef cpt sembuh ye..tq

6 comments:

mamamarissa said...

ala siannya aqeef..sian kat ummi aqeef juga...cpt sembuh ya cayang :)

Ummi Eisya said...

siannya aqeef..moga cepat sembuh ye..eisya pun baru ok dari demam

mama_auni said...

siannyer kat aqeef yg chubby...cepat baik yek..nti leh kawan ngan auni..auni sowang jek kat umah nenek tuh..heheh

Pn. Zana said...

moga cepat sembuh yer!!

Shinnaz Ahmad Rasid said...

semoga aqeef cepat sembuh ya. dan kau pun sama. take care :)

Ada Dalina said...

get well soon aqeef...

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize