Thursday, June 17, 2010

ini budak suke buat perangai sejak baik demam...

  budak ini la yg saya maksudkan :


sejak² baik demam ni punye la buat perangaibuat ummi n abah dia fenin!
kalau x dpt ape yg dia nak mule la mengamuk x hengat!
hentak² kaki beserta melalak² cam org kene pukul..
bile dilarang start la berguling² kat lantai..
x kisahkan kepala terhantuk ke hape..
mmg dia akan menghempaskan diri ke lantai..aiyak!
xtau nak kate ape dah,bbsitter pun ckp menda yg same...
alahai,cian kat nenek bbsitter tu aqeef oi!
rase panas hati je time kite balik keje penat² tu dia dah start berdrama king..
ramai org ckp,nak ber'adik' kot sbb tu buat perangai..(sambil gigit jari)
fakta or auta?? kuang kuang kuang..


nota ummiaqeef : menghitung waktu lunch lg 20minit..lapaq dah..hehe

6 comments:

mamamarissa said...

kuang kuang kuang :D

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

he..he...aqeef sama lah macam balqis...manja sangat kot tu yang meragam jerk tu...biasalah budak2 kengkadang tu baik je...tapi selalunyer nakal la

mama_auni said...

ayok...aqeef nk adik..hehehe..dah bole sgt

ummiaqeef said...

@mamamarissa

apakah??

ummiaqeef said...

@Anje a.k.a Mama_Balqis

tu la tu..lasak yg amat..kadang dia bosan sgt duk umah pun dia meragam..pastu ajak jalan siap amikkan tudung kite..mcm2 hal..

ummiaqeef said...

@mama_auni

ayo x tau..mak balik bawak kayu..lalalala..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize