Wednesday, May 26, 2010

oh no! mslh problem yg menimpa²..i highly stressful!! huaaarrrggghh!!!



pagi² lg dah mcm² perkara yg menyerabutkan saya di opis..
nak prepare kelulusan utk bos pegi outstation next monday..
dgn org atasan call nak jumpa bos sblm bos pegi meeting pg ni..
mslh meeting kat sini yg clash ngan penerbangan bos ke obersee..
bkn jauh pun,brunei jek..hehe
bos saya kene pegi meeting kat sini tu tp ade 1 flite saja ke brunei..
so saya sgt pening nak uruskan flite dia camane ni..
samada naik brunei airlines or transit² ke s'pore / kk tp sume flite penuh..
bos meeting pulak x abis lg, xleh den nak mintak pendapat..
mcm² nak settle ngan bos ni..lmbt pulak meeting habis..adoi..poning den!
kat opis ni pulak,ade sorg staff ni asik call je tanye itu ini dah dekat 10kali..
oh..saya betul² stressed!..bos cpt la balik dr meeting..!!!

note ummiaqeef : mood nak balik kg membuak²..cpt la jumaat..balik kg..oooooo balik kg...hati girang!


5 comments:

mama_auni said...

sabo2..jgn pening2..jap g abah turun suh abah tolong urutkan..hikhikhik

jom lepak kat belog Mama_auni..
Rahsia Wajah

wan sujaihah said...

huh camner nak buat tuh..relek2 kak...tunggu boss kuar ek

ummiaqeef said...

@mama_auni

haha..xde maknenye..dia dah balik meeting td blm settle lg dah kalut pasal lain..haha..ape kes..??

ummiaqeef said...

@wan sujaihah

ok..ok..dah kembali cool down..tarik nafas dan fuh!

Shinnaz Ahmad Rasid said...

kewl beb!

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize