Wednesday, May 26, 2010

rezeki..rezeki..saya dpt tiket muvie free dr shinnaz yg baik hati..huhu

saya duk tgh bz wat keje td tetibe dpt sms dr shinnaz
tp saya pelik ayat dia bukan tuju kat saya..ahaks!
rupenye dia tersalah send kat saya..dia nak send kat hubby dia..kantoi! blueks! ;P
pastu dia bgtau yg saya dpt tiket free tgk muvie prince of persia kat entry sini
kat nuffnang ade juga nak bg tiket free tp bersyarat..hehe..
mungkin xde rezeki saya dpt tiket dr nuffnang tp dpt dr shinnaz..
smlm dia ade buat entry kat sini bgtau nak bg tiket pree ni pd top commentor..
tp dia x publish lg widget top commentor tu smlm..
ptg ni baru dia publish dan saya adalah the top commentor for her blog..
TQ ye shinnaz..i really appreciate it..


note ummiaqeef : last tgk muvie bile ek..lupe dah..hehe..aqeef tinggal ngan babysitter jap eh nanti,ummi ngan abah nak dating sok..haha..


5 comments:

mama_auni said...

hehhehe..aqeef duk ngan nek kiah sok...

Shinnaz Ahmad Rasid said...

thanks again! sudi comment belog aku yang entah apa-apa tuh.

ummiaqeef said...

@mama_auni

huhu..tu la tunggu jawapan en hubby..kalau ok aqeef tinggal sat..hehe

ummiaqeef said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

haha..same2 la kite memeriahkan suasana.. ;P

mamamarissa said...

amboi!!! dpt tiket free, terus lupa anak ya...hahaha!!!!

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize