Wednesday, April 7, 2010

tioman oh tioman..


ada x sesape yg pernah g tioman island ni..
hubby plan ajak g sini next month..
so,ade suggestion x utk penginapan or pakej ke camane..
kami jarang g vacation2 ni..baru nak torai2..
xtau la jd ke idak..
kalau jd best gak dah lame idam2kan g island..
mintak tlg rakan yg sudi membantu..
tq..tq..tq..

4 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

jom p pulau roxy...feeling PH..hahaha:p

ummiaqeef said...

bestnye kan..teringin dr dulu..pulau langkawi je aku pernah g..hehehe...

sumysya said...

aku pun teringin nak gi tioman tp takut sbb kena naik bot nak sampai ke pulau tu...aku n husband same2 tak reti berenang....jom pi vacation same2...

ummiaqeef said...

abis ko ingat aku laki bini reti berenang ke? haha.. mmg dah lame nak g since kawen dulu konon nak honeymoon kat island tp sampai skang x berkesempatan..pulau langkawi je pernah g..hehe

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize