Wednesday, April 7, 2010

kemalasan melanda aku..

patutnye template baru semangan baru la kan nak post entry..
ni same jgk mcm gune template lame..camane tuh??
semangat tlg la dtg kepadaku..
disebabkan kat opis xleh nak curik2 update blog pasal tidak bole log in blog sendiri..
blogwalking je la tu pun lembap nak mam..
so,kat umah je la leh update..
tp paham2 je ler..
mcm2 nak dibuat..pastu x sempat la nak update sgt..
plus ikut mood jugak ler..
camane la nak memeriahkan lg blog ni kalau dibiarkan senyap sunyi je..
ade kawan kate xleh nak komen di blog pas ditukar template ni betul ke??
kalau ade kawan2 yg sudi cube komen skit bgtau ye..
tq..


No comments:

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize