Monday, April 12, 2010

troubleshooting...

patut la kawan aku kate xleh nak komen..
rupenye baru tau pasal ape..
sejak tukar template baru ni setting dah lari..
mase nak komen tu xde space utk taip word verification..
so,skang aku dah tukar kat setting tu supaya tiada word verifation tu..
so,pasni kengkawan leh la komen ye..
(ade ke org nak komen..perasan aku ni..hihi)

7 comments:

MRS. K said...

betul-betul-betul

b4 dis takleh komen...

ummiaqeef said...

hehe..patut ler senyap sunyi je blog i yg sedia senyap ni..hehe..aku ingat kawan2 aku dah lari...hihi..rajin2 la ye ngomen..hahaha..

Shinnaz Ahmad Rasid said...

haha. roxy nk tukar template jgk lah :p

ummiaqeef said...

sila..sila..dialu²kan..

al-lavendari said...

patutlah tak boleh komen .. setting dia tak betul !

al-lavendari said...

memang tak dapat nak komen sebelum ni !

ummiaqeef said...

al-lavendari ~ tq sudi jengah blog ni..sori² aritu tukar template baru pastu setting x betul dah..skang ni baru tau puncanye..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize