Monday, November 2, 2009

pressy utk aku..

mlm sblm besday aku tu, hubby ajak g mines..sampai² terus menuju ke tempat jual henpon² tu..sblm besday aku hubby ade tanye nak present ape.. aku ade ckp gurau² nak henpon E71 tu..bajet² mesti xdpt nye sbb dia tu jenis susah nak bg aku present² ni..hehe..rupenye sangkaan aku salah..terkejut aku bile dia terus tanye kat tokey henpon tu siap tunjuk nak hp yg aku ckp tu..wah..kembang² dah idung mase tu..hehe..tersengih smpai telinga la aku gamaknye..wakakaka..hubby kate dia ade rezeki lbh leh la beli..kalau tgh sengkek mmg x dapek la..luv u b..muachs!

inilah dia..gambaran hadiah yg aku terime..

.
.
.
.
.


~ from my luvly hubby ~

mase besday aku tu (31/10/2009), time aku duk kat umah,tetibe ade call dr sorg pompuan yg aku x kenal, siap tanye aku ade kat umah ke sbb dia nak hantar barang..aku sambil ckp sambil memikir, sape la org yg call aku tu..dlm 20minit camtu, ade call lg dr org laki pulak kate dah ade depan pintu umah,bile aku bukak pintu tgk ade lelaki bawah bungkusan kotak..aku tanye dia,sape bg ni? dia kate 'shareeda'..wah,terharunye aku..my bespren poreber rupenye wat surprise..terus aku call dia,sebak je mase ckp ngan dia kat fon..sbb cupcake tu gambar powerpuff girls..tetibe je kengangan lame menggamit kembali..hehe..tq eda..

inilah cupcakenye,siap ade gambar powerpuff girls..cartoon yg aku minat dr dulu..ehehe..

.
.
.
.
.


~ from my bff (bespren poreber-eda) ~

ni pulak dr opismate aku..ape ni xtau nak eja..bekas letak hp / duit / kunci pun ade..

.
.
.
.
.


~ from my bespren jgk ~

p/s : thanks a lot..luv u all..

6 comments:

Mrs. Adz said...

bestnye dapat hadiah from ur hubby..btw happy birthday

ummiaqeef said...

TQ..hehe

busyuksayang said...

wah!!! bestnya :D

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful said...

happy birthday!!

ummiaqeef said...

jue ~ setahun skali je dpt..hehe..

mama-miya ~ tq..

sumysya said...

best nya...jelez22222......

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize