Wednesday, November 4, 2009

muntah..muntah..

tgk tajuk je mesti pk lain ni..hehe..sebenarnye nak citer arini aku EL sebabnye aqeef muntah2 dr mlm td..mase tu dia tido pastu batuk terus muntah..byk kali muntah dan byk kali dak tukar baju..batuk..muntah..batuk..muntah..sapu minyak kot2 kembong perut ke angin ke..pun muntah jgk..last2 hubby ajak g klinik tgh2 lm buta tu dlm kul 12 tgh mlm tu g cari klinik yg bukak. siap kena masuk ubat tahan muntah ikut punggung..balik tu tidokan,x lena tido aku dibuatnye sbb tersedar je dgr dia batuk takut muntah..

pg td gk aqeef lemah je ade muntah skali..pastu poo poo cair je 3 kali dah stakat ni..dia tido kejap pas bgn tu mandikan dia terus segar..tgk cam dah elok skit xde muntah..mkn pun dak elok ade selera..dah leh main sendiri,kalau x baring je cam x sedap badan..kengkawan tlg doakan aqeef cepat sembuh k..tq all..

3 comments:

Mrs. Adz said...

sama la macam eisya..kalau batuk mesti muntah..dia tak selesa kat tekak la tu..moga aqeef cepat sihat ye..aqeef kan kuat

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful said...

get well soon.

..nOj.. said...

ai salam terjah...
cian adik aqeef... batuk n muntah means byk kahak tau kt tekak dia... not too worry sbb doktor ckp tu cara dia nk kuarkn kahak... anakku daryn pn last 2 weeks gitu gak... asal tdo mesti batuk n muntah... letih bgn nk tuko baju dia...
pastu tips kn... kalu jd gini, jgn bg dia ubat batuk... cr antibiotik klinik gomen... insyaAllah cpt sembuhnye...

jom tuko link...

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize