Thursday, September 3, 2009

perkembangan terbaru aqeef..

lamenye aku x hapdet blog ni..dah bersawang² gamaknye..huhu..rase boring jgk tgk entry lame jek..hehe..dek kerana kebizian aku sampai x sempat nak menghapdet blog..

sebenarnya nak citer pasal last week,mase cuti merdeka tu..aqeef dah menunjukkan keberanian melangkah seberapa byk yg dia boleh menstabilkan diri dia..hehe..susah aku nk rakam aksi dia tu tp smlm aku try jgk rakam tp dpt skit² jek..dia cam tau aku nak rakam,mmg mengada la xnak tunjuk aksi tu..hehe..syukur sgt dpt tgk perkembangan anak dr hari ke sehari..mcm² perkara baru yg dipelajari..lawak lak aku tgk cara dia nak imbangkan badan tu siap depa kan tangan gitew..jalan cam robot pun ade..hehe..

so, kat bawah ni ade serba sedikit rakaman aksi bertatih yg kemain susah aku nak rakam sbb ragam si kecik yg mengikut mood dia..huhu..sori la kalau visual x berapa bagus..ni pun kena pause² sbb paksa nak suh dia jalan punye pasal..giler kejam ummi dia..siap ade aksi nangis² sambil jalan lg tp x tergamak nak letak kat sini..kang jemu pulak korg nak tgk..hehe..



p/s : sila abaikan brg yg bersepah kat blakang tu..
kak jue, kite dah letak video aqeef ni..hehe

5 comments:

Mama Shinta Musraika said...

Salam..

nantikan.. kalau dia dah jalan.. lagi excited tu.. tapi kena hati2.. makin la dia nak tambah nakal.. tu yg poning nak jaga.

ibuhaikal said...

yea..yea..aqeef dah pandai jln..

busyuksayang said...

aqeef dah bleh jalan...so, senang ummi nak bawa gi beraya :D

ummiaqeef said...

salam..
mama shinta ~ itu la pasal..skang ni lom pro lg..tunggu sikit ari lg..
ibuhaikal ~ hehe..kena ikut mood dia jgk nak jalan tu..
jue ~ harap² la kan..leh collect duit raya..hehe..tp takut susah nak kejar lak..

sujaihah said...

amboi kak lamaer tak update blog..

comel nyer dia...kat umah nanti la belek vidoe..kat opis ni video kena block

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize