Thursday, September 10, 2009

:: a face of aqeef ::

skang ni semakin busy dan x berkesempatan nak hapdet blog ni..cam x best lak sik entry yg same je..ni sesaje je dtg mood nak menhapdet..ni pun kat umah..dpt berblogging dgn aman coz aqeef dah tido..zZzZzZz...kat sini saje je aku nak tepek wajah kesayangan hamba yg aku snap kelmarin suh dia posing..mmg payah nak snap pic dia skang ni..dulu2 mmg dia suke berposing dgn camera henset ni tp skang ni kemain susah..sik nk lari jek..cam artis pulak..haha..sebenarnya ade sbb aku snap pic dia mlm tu..nak tau ke? xyah la..ehehe..rahsia...eh..eh..xde la..memain jek..ape la aku merepek ni..k lah..malas nak berceloteh nti korang bosan lak..hehe..tgk la mcm2 memek muka dia leh wat..cam ummi dia jgk..lalalala..

p/s : mata dah ngantuk je ni tp boleh tahan lg..percaya x aku lom makan nasi lg ni..td berbuka mkn kuih muih sajork..huhu..

5 comments:

shinnaz said...

ni bukan baju raye ker??wahhh!!aqeef da pakai dulu..:p

busyuksayang said...

ala2 omel...mesti dok fitting baju raya nie ya :)

ummiaqeef said...

shinnaz & jue ~ mmg baju raya tp ade tujuan snap pakai baju raya ni..hehehe..

ibuhaikal said...

memang betul..makin besar bebdak nie susah tul nak menyenap gambor diaorang2 nie..tak dok diamm..tu pasal la kita dah lama tak menghapdet ini blog..

ummiaqeef said...

ibuhaikal ~ tu la pasal..kena tarik perhatian dia dulu baru leh snap..hehe

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize