Monday, August 31, 2009

CANDID - GIVEAWAY CONTEST


tetibe jerk cam nak join contest ni..menghilangkan rasa bosan dan sakit kepala yang melanda..tadi saje je duk godek² gambar kat pc ni tetibe je ternampak pic ni..saje je nak mencube nasib kan..ehehe..kepada sesape yg nak join sila lah terjah blog kak zieha ni..contest ni bermula dr 16 ogos - 31 ogos 2009..

so, pic yg aku maksudkan tadi adalah seperti di bawah ni..


pic ni aku ngan opismate aku iza kat opis tp skang ni iza dah bersalin..sila lihat entry sblm ni utk lihat baby kpd iza ni..erm..mase ni kebetulan pakai baju..skirt ngan shawl colour same..cam berjanji pulak,ehehe..sblm tu mmg suh member tolong snap pic kami,ade la dlm beberapa pic dier snap..bile kami tgk balik pic² yg diambil,rupenye ade terselit pic kami tgh gelak ni..wat malu jek..seb baik la xde aksi melampau..haha..

p/s : si iza ni tgh duk sakit² pas bersalin,aku sbuk je duk tayang pic dier ngan aku ni..ehehe..bole gitu..huhu..

4 comments:

ibuhaikal said...

god luck..

zieha said...

salam kenal ummiaqeef;

zieha dah terjah pun blog u
semuanya DONE dan cukup syarat
tks ye joining my giveaway
nnti check resultnya k
GOODLUCK:)

Natrah Norlin said...

kopiah dah siap...bole tengok kat blog..

sujaihah said...

heheh...sebijik..tinggal tak jadi kembar jer...

hehheh..gud luck

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize