Thursday, August 27, 2009

contest jom pakai shawl

ini adalah last minit entry..sbbnye aku x ready lg nak snap pic pakai shawl..tup..tup..tuan punye contest bgtau nak tutup awal..so,aku pun gune je la pic yg ado..ehehe..bunyi cam sedih jek..huhu..kepada sesapa yg nak join last minit cam aku ni, sila lah terjah blog empunya contest ni di sini --> contest jom pakai shawl

syarat²nye ialah :

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang mengetahui atau terjumpa atau terbaca atau terikut atau sebagainya mengenai blog ini

2. Sudi menjadi FOLLOWER di blog ini (sukarela ye...bukan paksaan tapi kena...hehehe...)lepas abis contest nak remove dari jadi follower pun, terpulanglah...kan saya dah kata tiada paksaan tapi kena... - sudah menjadi follower sejak azali..ehehe

3. Add kan LINK blog ini dekat blog memasing. - jg sudah add link sejak azali..

4. Jadikan contest ini sebagai STICKY MODE sehingga 27 Ogos 2009 agar senang saya nak review mereka yang menyertai contest ini. - done!

5. Add kan banner contest di side bar blog memasing. - done!

so, ini lah pic yg x berapa nak semenggah utk tatapan tuan punye contest...ehehe..

pic ni dah pernah publish kat entry sblm ni..x byk koleksi pic pakai shawl ni..tu yg main tangkap muat je ni..hahaha..k la..kak zan, saya dah join yek..kalau x menang kite x kecik ati tau..ehehe..poyos jek..

p/s : mood mengontest lom ade lg ni..ehehe..tp gagah kan jua..

4 comments:

.:Iz-AnN (",):. said...

ok...dah kopi teh gambar ko...

ibuhaikal said...

chakkk yokkk cik rozi...
heeheee..sesama la kita tunggu keputusan para pengadil..huuhuu

p/s: caya la last2 minit tuu..

Mama_Aqish said...

wah...rajin join contest....good luck

ummiaqeef said...

kak izan ~ tq yek..
ibuhaikal ~ ramai tu yg join..cam xde peluang je nk menang..hehe
mama aqish ~ mama pun ape kurangnye..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize