Monday, August 24, 2009

newborn - baby kpd iza (my opismate)

semalam dpt tau yg iza aka makyong yg slalu duk posing ngan aku kat opis tu dah bersalin baby girl, 3.35kg kat spital putrajaya..katenye czer sbb jalan dah bukak tp lame sgt nak push tu baby lambat kuar smpai kepala dah bengkak,so kene czer terus..so, tghari td aku g tgk dier n baby kat spital putrajaya..sblm tu dier ade mms pic baby dier. camni lah rupe baby dier..name lom decide lg..huhu..comels sgt, geram tgk, hehe..sila scroll ye..

.
.
.
.
.

~ ni mms yg aku terima dr iza ~

.
.
.
.
.


~ ni pulak pic real aku snap kat spital td ~

p/s : teringat mase aku lahirkan aqeef dulu..ehehe..

7 comments:

shinnaz said...

cumels giler..tapi tak mcm baby girl knkn..mcm baby boy pun ade..hehe..mmg muke E!

ibuhaikal said...

haahaaa..betul2..muka ekut hubby si ieza laa..takpe kata orang klu bby gurl ekut muka hubby sejuk..betul2 comey bby si ieza nie..

p/s: ummiaqeef teregat ke teringin lagi nie heeheee...

busyuksayang said...

alhamdulillah...selamat sudah si iza...baby dia pun comel sgt...muahsss

MRS. K said...

muke hubby die..
tahniah iza

ummiaqeef said...

shinnaz ~ tu la..cam baby boy..aqeef dulu org kate cam baby girl..camane tu??? ehehe
ibuhaikal ~ mmg ikut muke hubby dier tp kadang baby ni xleh jangka..muke tu berubah²..teringat = teringin..hahaha..
jue ~ mmg geram tgk baby ni..hehe
mrs.k ~ potostat muke hubby..hehe..

Baby Tiger said...

sampaikan salam tahniah pada iza ye??

ummiaqeef said...

insyaAllah..aku dah g smlm..xpe nti aku sms dier ek..ehehe

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize