Wednesday, August 19, 2009

ku dipenjara??

eeeeiii..1stly nak gtau bengang tul la xleh chat kat yahoomail..nape ntah..kene block ke sbb server? blog leh bukak..FB pun boleh..gamenye xleh la..ish..geramnyeee!

utk menghilangkan gundah gulana ni aku pun duk la wat entry ni..ku dipenjara??? nape yek? hehe..sila scroll..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"ummi...tolongla lepaskan aqeef! uwaaaaa!!"
.
.
.
.
.

"nape ummi kurung aqeef ni? tidaaaakkk!!!"

cian la budak tecit ni kene kurung..haha..suke sgt ikut ummi g dapur..skang ni kene sekat kat pintu tu yek..alalala..last week member aku ade nak g klang beli toys anak dier..kebetulan aku mmg tgh carik safety gate ni & dier pun tanye aku nak kirim x..ehehe..lg plk dier jd membership kedai tu,so,ade diskaun 45% kot..dpt jgk akhirnya, tq zana..huhu..

p/s : boringnye xleh chat..kpd geng2 chating aku, harap maklum ye arini xleh on9 lak xtau la sampai bile..uwaaa! menci!


9 comments:

ibuhaikal said...

Oooiiittt..patut la tak nampak nama online kat chat list...rerupanya kena block ker...adoiii...

haahaaaa...aqeef dah kena kurung..dah tak leh nak ekut ummi g dapur...sian diaaa...

Diana Din said...

kesian gila aku tgk aqeef... hihi... tp aku rs aku pon kena beli jgk la sbb ammar pon asyik dok dapur jer. mana nk dpt ek. nk kirim gak boleh? huhu... ym aku diey_dejavu@yahoo.com (hehe...saje suh ko sakit ati)

ummiaqeef said...

ibuhaikal ~ tau xpe..mencik tul! tu la cian dier kene kurung tp nak wat camane..memudahkan kerja..hehe..
diey ~ aku kirim kat zana aritu dier g beli kat klang..xtau la dier ade g lg x..hehe..nti kalau leh chat aku add la ko..eeeeii..

sujaihah said...

hehehhe...ageef kana kurung ..uawaaa...

tgk akak nyer..saya pun nak beli gak..tp mahal la skang ni..hr tu tgk 100 lebih...waduhhhh duit2

humairah pun suka no la duk daput...kang suh masak tek reti...hu hu hu

ummiaqeef said...

sujaihah ~ mmg ler mahal..tp kalau kat warehouse mydear leh dpt bwh 100 kot..ni pun rege asal 100 lbh tp ade diskaun 45%..huhu..untung skit la..

busyuksayang said...

sian aqeef...sampai hati ummi ya...hehehe!!!!

shinnaz said...

rozi kejam!

ummiaqeef said...

jue ~ mmg kesian tp nak wat cmane..kene ajar dier bg jgn kaco..hehe
shinnaz ~ kalau xbuat alamatnye x makan la ummi ngan abah dier..hehe

Baby Tiger said...

huhuhu mesti aqeef bengang gilers kan? kekekek

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize