Tuesday, August 18, 2009

kemain susah nak snap pic gigi aqeef..kebetulan smlm aku saje je wat cam nak snap pic dier sambil ckp 1..2..3.. caaaakkkk...tetibe dier leh nganga mulut lak cam nak gelak.hehe..so, ini la hasil yg x seberapa sharp pic gune hp ni..skang ni dah ade 8 btg yg segan² lg nak tumbuh habis..dan semakin kerap jgk dier menggigit ape yg rase dier nak geget..adeh..lg² time BF kalau dier ketap gigi tu mmg sakit x hengat..menjerit aku..waaaa...yg paling geram bile BF kan dier depan tv..pastu dier sbuk nak tgk iklan tu..semasa dier ketap gigi sambil BF tu kemudian dier berpaling ke tv..zaaaapp..mmg terase pedih dan perit x terkata..sabar je la..


~ini budak yg notty dan kuat geget ~


~ makin susut pulak aku tgk dak aqeef ni ~

p/s : aku yg ketandusan idea nak wat entry..huhu

8 comments:

shinnaz said...

gamba no. 1 mcm aqeef berdiri tapi bahu membongkok kehadapan..hehe..mcm org besau kau!

busyuksayang said...

ooo...sudah pandai menggigit ya...padan muka ummi kan aqeef :P

ibuhaikal said...

heeheeee...ari ahad baru nengok gigi dak aqeef nie..

sujaihah said...

tu la kan kak..bila nak ambik payah betul nak tangkap..time kita sesajer ambik,,haaa br clearr na

ummiaqeef said...

shinnaz ~ dier mmg dah besau..hehe..kalo ko nengok dier kunyah makanan lg cam org tua..hahaha
jue ~ tu la pasal..perit tu..cam nak putus je rase..ehehehe..
ibuhaikal ~ buas kan dier..duk main walker aikal sampai 1 umah dier jelajah..haha..
sujaihah ~ tau xpe..kene natural xleh dipaksa..hehe..

Mama Shinta Musraika said...

Ooooooo... gigi aqeef dah 8 batang yer. byk nye. gigi shinta baru 4 batang jer :)

Mama-Miya a.k.a MiuMiu a.k.a "Jedi Hopeful" said...

ni iklan ubat gigi ke? chewah...ceria budak ni.

ummiaqeef said...

mama_shinta ~ gigi byk makin sakit kalo gigit..huhu
mama-miya ~ dier nak nangis sebenarnye tp mase nak snap tu dier posing dulu pastu mmg melalak..ape yg x kena ntah..hahaha...

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize