Friday, September 25, 2009

aqeef demam..

sblm raya tu aqeef demam..citer ni pun dah basi jgk tp baru nak hapdet..nak citer ringkas jgk..2 3 hari sblm raya tu dah demam + selsema + batuk..khamis sblm cuti raya tu bawa aqeef check up sbb nak cucuk utk setahun..nurse & doct kate cucuk tu x demam..xtau la nape dia demam..tp sblm tu mmg dah ade batuk kahak + selsema..layan kan aje la..

~ ini budak sgt nakal ~

/s : makin melarat demamnye sampai ke hari raya pun demam lg..mmg mencabar kesabaran betul melayan budak demam ni..waduh! waduh! sabar je la..

5 comments:

Ada Ayrissa said...

slamat hari raya bett..maaf zahir & bati!

aqeef, get well soon ya?
aqeef sonok sgt kot nak smbut raya, tu yg demam tu....hihih
apapun, maintain hensem ek aqeef?
muaxxx...

ummiaqeef said...

selamat hari raya..

dah baik demam mase mggu pertama raya aritu tp skang ni demam balik..rasenye sbb gigi nak tumbuh lg kot..sbb nmpk ade 2 lg coming soon kat bawah tu..jgnla demam lama2..susah woo...huhu..

sujaihah said...

laa kesian nyer dia kak...sayu plak tgk gambar dia nagis..demam nak pandai aper la ni..comey nyer dia

ummiaqeef said...

sujaihah ~ demam nak membesar kot..hehehe..tp ade nmpk gigi bawah tu 2 btg nak kuar dah kat gusi tu..

ibuhaikal said...

cik rozi sama la kita...aikal pun cam gitu gak tapi aikal kena demam panas..sib baik ari sabtu dah elok kalau tak hurrrmmm..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize