Wednesday, July 8, 2009

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

ekceli dah lame aku duk usha contest ni tp aku tgh punggah2 balik gambar2 kawin aku dolu2 cari yg mane 1 pic yg unik..sebabnye kak e-caR NazRIN aka ibuEiymann sedang menganjurkan The Unique Wedding Photo Contest yang berlangsung dari 1 July hingga 31 July 2009 sempena meraikan hari ulangtahun perkahwinannye yg ke-4 pada 2 july 2009 (hepi anniversary ye kak - walaupun dah lepas beberapa hari ni..hehe)..

syarat2 utk menyertai contest ini ialah :

1.terbuka kepada semua blogger tegar --> aku mmg blogger tegar.. : )

2. diwajibkan menjadi follower serta add blog ini dalam blog list--> mmg dah jd follower sblm ni dah add blog list..

3. letak banner di sidebar blog & link kan --> done!

4. sila buat special entry contest ini - upload 1 keping gambar perkahwinan terunik --> done!

(kalau x berapa jelas,sila klik pd gambar utk lihat gambaran sebenar ye)

Nama isteri : Roziana binti Abd Rahman

Nama suami : Aminorlah bin Abdol Rahim
Tarikh Tunang : 3 Jun 2007
Tarikh Nikah : 8 Disember 2007
Tarikh Bersanding : 9 Disember 2007
Tarikh Bertandang : 16 Disember 2007

5. sila jawab 2 soalan wajib :

kenapa rasa gambar itu unik / unic / unique??
so,setelah berkira2 dan berkali2 jg aku menggodek cd kawin aku ni,so aku decide pilih 1 pic ni sbg pic paling unik..ehehe..unik ke?pic ni amik mase wat outdoor session di pantai di sekitar desaru lbh kurang 20 minit perjalanan dr umah aku..kitorg lari kejap lepas majlis persandingan berakhir. aku suke pic ni sbb nmpk cam bergambar dlm gua..ade yg kate pic ni di edit frame padahal gambar ni real ye.. agak2 lubang apakah itew? hehe..ekceli ade sebatang pokok nan usang yg berada dekat ngan pantai itew..kebetulan abg photographer itew suke snap gambar yg nampak pelik2..hehe..so,mase abg photographer lalu dekat sebatang pokok nan usang tu,dier pun suh kami posing kat atas batu yg berdekatan dan leh nmpk dr lubang itew.. hehe..aku dan hubby pun ikut kan aje la..dier snap gambar kami dr lubang pokok terebut dan hasilnye adalah seperti di atas..

kenapa suka membaca blog e-caR NazRin aka ibu Eiyman??
ekceli aku dah lame mengikuti perkembangan kak e-car ni..hehe..tp mase tu kenal dlm forum SI dan pernah add friend kat friendster. lelame tu pas aku ade blog,baru aku perasan kak e-car ni ade blog tp sblm adenye blog ni dier just ade blog hubbynye kot x silap aku. so,bile nmpk kak e-car dah ade blog terus la aku jd follower. sebabnye aku suke bace kisah kehidupannye sbg ibu yg fully BF kan anaknye, eiymann selama 2 thn ++ ok..huh..caya la akak ni..mmg tabik springg la kat kak e-car..patut la leh slim cam skang ni yek..hehe..pastu kak e-car ni suke soping tu yg aku suke menyibuk tgk hasil sopingan nye..hehe..dan yg terbaru kak e-car ni ade bisnes cupcake .. sanggup dier attend class membuat cupcakes ni sehingga akhirnye berjaya membuat sendiri cupcakes dan a last siap boleh wat class cupcakes kat org len lagi tuh..fuyoh..cayalah..teringin gaks nak order cupcakes dr kak e-car ni..nanti ku pikir2 dulu yek..hehe..

6. pastikan dinyatakan link2 tersebut (no link back will be disqualified) :
link blog ini : http://ecarnazrin.blogspot.com/
link contest ini : http://ecarnazrin.blogspot.com/2009/07/unique-wedding-photo-contest-sticky.html - done!

7. tinggalkan URL-Link_contest di ruangan comment pd entry ini - done!

8. pemenang akan dipilih oleh juri profesional.

additional : terdapat jg hadiah misteri utk penyertaan ke-7,17,27,37,47,57,67,77...and so on yg blkgnye ade no.7..huhu..bestnye..

..sekian,terima kasih..

3 comments:

mummYaeesh said...

pergghh mmmg giler unik pic ni!
ingat batu td rupenye pokok mati ek...cun2!

MRS. K said...

uit sis..
nice pix!!

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

salam terjah dr ibuEiymann..gud luck yer!

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize