Tuesday, July 7, 2009

carseat baru aqeef..

so ini lah rupenye carseat yg aku rembat di MY DEAR WAREHOUSE yg lepas..byk tul pilihan mase tu sampai rambang mata..tp yg ni jgk berkenan di hati sbb regenye pun mmg murah berbanding rege asal..i like RED..sampai hubby ku kate,'apesal murah sgt?'..(berpatutan la juge regenye sbb terpampang perbezaan rege pas diskaun dr rege asal)..hehe..dah name warehouse sale kan..lenkali leh g lg yek..tp yg ralatnye aku x bli safety gate..alalala..rugi wooo...skang ni aqeef sering masuk dapur..dah la dapur ku itew sgt bersih ye..sbb dier slalu bermurah hati menjadi pengutip cebisan² / ape² yg terdapat di lantai dapur tu tanpa aku suruh..hihi..semoga bile besar rajin tolong ummi sapu lantai ye nak..

so,pas aku test aqeef gini la rupenye dan hasilnye..

~ testing..testing..1 2 3 ~

*
*
*
*
*

~pas dpt upah susu terus terlentok~

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Zzzzzzzz......

p/s : pakailah tali pinggang keledar..utamakan keselamatan..

15 comments:

Putra Mama said...

amboi.. bestnyer dpt carseat baru... lps ni tido jer la dlm keta..;)

shinnaz said...

bangga aqeef dok kusi tuh..huhu

ummiaqeef said...

putra mama ~ hehe..ikut mood dier jgk..kalau kete x gerak dier bising xmo diam..bile gerak baru diam..

shinnaz ~ bos besar tu..kalau ummi dier nak duk leh x? hehe..

Mama Shinta Musraika said...

salam ummiaqeef..

wah.. bestnya aqeef gud boy.. seronok jer dia duduk dlm baby car seat. kalau shinta tu macam bercacing jer B*nt*t nya tu tak rei nak dok diam..

ewah..ewah.. rambut aqeef dah tumbuh panjang la :)

ummiaqeef said...

mama shinta ~ gud boy? jenuh tu ku memujuk dier suh duk diam..kene bg menda kat tangan baru diam skit..lg² mase nak pakaikan seat belt tu lg la mengamuknye..hehe..

rambut dah semakin byk seiring peningkatan usianye..hehe..

Mrs. Adz said...

cantik la carseat tu..brape hengget tu..daku nak cari gak 1 ni..yang lama tu dah tak muat lagi..

Mamamanja said...

merah pak ngah..
tapi cantik..

ummiaqeef said...

mrs adz ~ aritu beli mase warehouse my dear..rege asal rm359 tp mase warehouse tu jadi rm190 sajork..mmg berbaloi..

mamamanja ~ sebenarnye xde la merah menyala cam gambar tu tp disebabkan camera hp ni ade flash tu yg jd lg menyala..haha..

Hayatie said...

muka aqeef masa tido macam ada iras2 azri lak ler..hihi..macam tengok 'azri' je yang tido kat car seat itu..huhu!

ummiaqeef said...

kak yatie,
itew la sudah ku katakan sblm ni mmg muke mereka ade iras2 skit..tp nakalnye xtau la same ke x..sbb aqeef sungguh nakal & lasak..ehehe..

mummYaeesh said...

weols tak dan g tp sempat lagi kirim ms tm beli barang sedas dua..woohoo
cantik ar..ilike merah

[-suziey-] said...

waaaa tantekkkk...menarik:p
masukla contest cutest baby in carseat

ummiaqeef said...

mummYaeesh ~ hehe..ok la tu..len kali ade l kan..buleh la g lg..i like red too..

sis suziey ~ mmg cadang2 nak masuk contest tu tp kene snap lg pic aqeef with carseat tu..hehe..

kakyong said...

merah nya mama aqeef...

ibuhaikal said...

waaa...aqeef diulik mimpi dok kat carseat baru itu..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize