Monday, July 20, 2009

Tag hp dr diey

tetibe je arini mase aku blogwalking kat blog diey ni,ternampak tag utk aku..huhu..cam digerakkan hati gitew..so,memandangkan aku pose arini,aku pun memanfaatkan waktu rehat utk menjawab tag tersebut..wah..sepantas kilat aku menaip..hehe..

Sudah berapa lama anda menggunakan handphone tersebut?
~ rasenye x sampai setahun lg..pas aqeef lahir ~

apakah wallpaper yang terpampang di skrin handphone anda. Dan terangkan mengapa anda memilih wallpaper tersebut?

~ suke nak letak pic kami bertiga..mase ni gambar kat cameron ~
(betul ke org kate x elok letak gambar bertiga?)

Berapa jumlah ‘contacts’ yang terdapat di dalam handphone anda?
~ 211 contacts ~

Sila masuk ke ‘contacts’ dan pergi pada huruf ‘M’. Berapa kenalan anda yang namanya bermula dengan huruf 'M'?
~ 6 sahaja ( x ramai kawan ku mule huruf M) ~

Sekiranya diberi peluang, nombor artis mana yang anda mahu?
~ x mo nombor sesape..wah..gitew~

Berapa jenis handphone yang anda telah guna, selain handphone yang terkini?
~ lupe dah la tp 1st handphone dpt mase study kat poli dulu,abah yg bagi..sony ericsson..nokia..samsung..motorola..n the latest ni nokia..pastu dah tukar mcm² sbb aku ni kire suke tukar² hp..x pernah puas..hehe ~

Rangkaian telekomunikasi yang anda gunakan? Nyatakan mengapa?
~ dulu pernah pakai tm touch - celc0m - n skang ni maxis..sbb ramai kawan gune maxis..yg penting hubby ku jg gune maxis ~b

Nada dering yang anda gunakan?
~ jatuh cinta (matta band) ~

Senarai top 5 yang anda selalu msg?
~ hubby ~
~ mak ~
~ akak ~
~ along ~
~ iza ~

Soalan terakhir. Nama orang tersayang (bf/gf) yang anda set dalam handphone?
~ A b a n g ~

Orang yang nak di tag?
5 org ni sahaja :
~ iza ~
~ shinnaz ~
~ ibuhaikal ~
~ sujaihah ~
~ mama shinta ~



7 comments:

ibuhaikal said...

akan ku laksanakan wahai sahabat kuu..

ummiaqeef said...

sila..sila..

.:Iz-AnN (",):. said...

ibuhaikal-pastu jangan ler rerajin tag akak ek...huh

ummiaqeef said...

kak iza ~ ingat nak tag akak terus tp nti cian lak ibuhaikal xleh nak tag lg kat akak..hehe..

ibuhaikal said...

Oooiitttt...korang nie kan...yea la lain kali ummiaqeef terus je tag kak izan tau...:)-

ummiaqeef said...

ibuhaikal ~ marah nmpk..gurau je la..hehe..

Mama Shinta Musraika said...

haha.. kena lagi :) akan ku rekod dlm buku 555 ya..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize