Friday, July 31, 2009

Mama_Aqish GiveAway - My Cute Lil Prince & Princess

STICKY MODE!!! ENTRY BARU????
SCROLL DOWN!!!!



contest ni dianjurkan oleh mama aqish..sila klik banner di atas utk mengetahui dgn lebih lanjut..

inilah putera ku : Aqeef Irfan bin Aminorlah
dilahirkan pada : 14 september 2008
sekarang umo dier : 10 bulan ++

Syarat2nya kena jawab 2 soalan di bawah :

1. Kenapa anak anda harus mendapat award MY CUTE LIL PRINCE??
sebab aqeef tetap cute di mata ummi dan abah..walaupun rupa dier menurun abah dier tp ku tetap jeles x kisah sbb dier lg rapat ngan ummi dier..hehe..bangga ku melihat perkembangannya sedari lahir hingga la skarang ni perangai dier pun leh tahan nakalnye tp kami tetap sabar dalam membesarkan anak kami ni..huhu..suke tgk gaya dier yg sengeh² kalau kite marah dier..terus x jadi marah..


2. Ape yang anda tahu pasal blog Mama_Aqish?
blog mama ni byk citer pasal perihal keluarga mama aqish ni dr mama..papa dan aqish sendiri..perkembangan aqish dr kecik sampai la skang ni..perihal keje mama aqish dan mcm² lg..luahan perasaan sumer mmg ku suke bace dan ade gak tinggalkan jejak..ekceli mmg dah lame dah jd follower & blog listkan blog mama aqish ni sbb sblm ni pernah gak join baby cute contest yg lepas..mama aqish ni suke wat contest..pastu byk info sale bagai amat bergune kpd blogger yg lain memandangkan aku ni suke cuci mata tgk sale sane sini kira teruja jgk bile dpt tau ade sale kat blog mama ni..hehe..pastu mama aqish suke wat tutorial pasal blogging ni..maklumlah saya budak baru belajar so byk la yg dipelajari dan dipraktikkan dah pun..mmg berguna sgt utk saya di masa hadapan..hehe..di samping tu dapat ku menambah kenalan kalau join contest² yg dianjurkan sbb blogger² yg join jgk secara x langsung leh berkenalan antara 1 sama lain..

p/s : mama aqish kate contest ni bile² mase je dier nak tutup,so pun saje la join last² minit ni,mane tau ada rejeki..hihi..

3 comments:

sujaihah said...

wah..aqeef joint contens yer...maner tau berkat manya yang sepet + cute tu,\..jadi juara..go aqeeff :)

ummiaqeef said...

sujaihah ~ hehe..mencuba nasib je..jom arr join gak..

azrina said...

hmmm..rasa mcm nak join..tapi tgk la dulu..aqeef thomey..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize