Friday, July 31, 2009

isteri sapakah ini?

~sila klik utk lihat gambaran lbh jelas~

saje je nak wat entry ni sbbnye aku pun rimas org duk tanye je kat mak yong ni bile due..kadang² aku yg tolong jawabkan..bzbody tul aku ni..
bile jumpe org je mesti tanye, bile due?
cian aku tgk si iza ni menjawab..
so,aku suggestkan dier wat tag ni gantung kat leher..hahaha..
x sangka dier wat btl..tp xde la sampai bawak g jalan²..
just dier wat utk bg aku snap pic dier je td...hahahaha..
so,inilah
jawapan di atas persoalan yg sering ditanya..
sekian, terima kasih!


p/s : pssttt...jue, nti bile ko tgh tunggu hari boleh la wat cam iza ni ek..hehe...

7 comments:

baBe_ieza said...

waduh2 ..gue malu kok....hehehe..
so sape yg dok tanyer lg tgk je la entry ne nti eyh..penat nk jawab..hahaha

busyuksayang said...

hahaha!!! cam lawak jer...tapi comel la :D

p/s : nak tampal kat pintu bilik boss aku la...senang dia nak ingat...hahaha!!!!

[-suziey-] said...

sabo je la..hahaa

ibuhaikal said...

adoiiii...rozi ko buli si ieza ke pe nie?..sian kat mak yong tu..heeeheee..

p/s: tapikan rozi comey lak ieza cam gitu..

shinnaz said...

haha..bagus!bagus!hehe

ummiaqeef said...

iza ~ malu ke? ko yg suruh aku wat kan? hahaha...

jue ~ aku setuju!

sis suziey ~ kitorg mmg camni kat opis..hehe

ibuhaikal ~ dier mmg suke ikut idea2 x masuk akal kite..hehe..

shinnaz ~ iza kate, 'saya yg menurut perintah'..hehe

baBe_ieza said...

hahaha..nti aku mesti rindu ngan korang,time pantang nti

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize